Monday, July 4, 2011

PERMOHONAN KEMASUKAN KE UITM SESI 2 2011 SUDAH DIBUKA





Ermm..Ney aku nak cerita apa pula ekk. Tetiba jek ada gambar kat atas tuwhh. HAHA ((: Okee,, Memandangkan ada lagi pelajar lepasan SPM/Pra-Dip or sebagainya laa, korang boley laa buat Permohonan Online Bagi Kemasukan Ke UiTM Bagi Program Diploma/ Asasi Dan Program Profesional dan Program tuu semua telah Dibuka Pada 12 Tengahari 01 Julai 2011 Sehingga 31 Julai 2011. Pembelian No. Slip Melalui BSN adalah diperlukan bagi Permohonan Online tersebut. Terima Kasih.


CARA MEMOHON MELALUI APLIKASI DALAM TALIAN (ONLINE APPLICATION)

1. Permohonan untuk program yang ditawarkan adalah melalui aplikasi dalam talian (Online).

2. Permohonan dalam talian melalui laman web www.online.uitm.edu.my akan dibuka pada 1 Julai 2011 (Jumaat) Jam 12 Tengahari.

3. Pemohon dikehendaki membuat pembayaran yuran pemprosesan dengan menggunakan nombor kad pengenalan pemohon (bukan wakil), di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional (BSN).

4. Setelah membuat pembayaran, pemohon boleh melakukan permohonan melalui laman Web Aplikasi Elektronik UiTM yang beralamat www.online.uitm.edu.my dengan memasukkan nombor slip yang didapati dari kaunter Bank Simpanan Nasional (BSN).

5. Pemohon dinasihatkan mencetak maklumat permohonan yang telah muktamad tersebut sebagai bukti permohonan telah dibuat.



Untuk Permohonan Sila Layari Laman Web Ini
http://online.uitm.edu.my


-----------TERIMA KASIH-----------


Monday, May 9, 2011

Selamat Tengah Hari (:

Photobucket
Photobucket

DOMO???
hahaha,,pelek nowhh ak ari ney,,tetibe 1st kua gmbr domo,,atoyei,,
cmnew nx ctew ney,,

ce cite,, ce cite (:

,,hoho,,sebenarny ak tatwu pum domo tu menatang ape,,n lw da tatwu mesti ta minat kn,,?
then,cmnew ak ley minat glew, bermula dari member ak sowg ney,,asek sebut psl 'domo, domo domo',,
ak pum tanye r,, 'domo tu ap,,?' dy pum jwb, 'kw ta tgk tb ep,,domo tu domo larhh,,hahaha',,tah2 dy pum ta twu domo tu ap,,huhu,,grw jarhh,,cte ny bkn cm uh pum,,haha,,
,,beberape ary kemudianny bwu ak twu domo tu ap,,pasal mse uh ak lepak2 ng member ak,,kt parkson seremban, term 1,,jalan2,,besew larhh,,nk hilangkan bosan,,takan asek study jep,,huhu,,then tgh jalan2 tu ak tenampak la 1 kdai jual maenan,bear n cm2 ag r,,sje nk msuk,,tetibe ak nmpk ney

Photobucket
'ap mendew ney ep??'
'tu domo cik, beli la,,ramai da org beli,,kami ad stok baru ag ney,,tryla beli,,' hahaha,,start tu r bwu ak twu menantang tu domo,,heppy glew sehh,,n then ak teringat at member ak sowg ney,,dy mmg suke gile at domo n elmo larh,,haha,,kelakar sehh,,n dy pena ckp at ak 'wee,,lw kw nampak ad domo o elmo, gtwu ak eh,,ak nk beli laa,,ak da crik kt merate tempat,,p tade,,tww' haha,,ak ap ag,,call la dy,,eh ta,,ak tade num dy,,umm,,haa,,ak call member dy,,ak ckp nk ak tolong belikan ta,,dy kte tade wet,,lw ak belanje oke gx,,emm,,mule2 tu cm nx blek jew,,p di sebabkan ak minat glew,,arghh!! beli jew laa,,bukan salu pum ak belaje owg,,huhu,,
,,so domo tu tuk kw ep shida,,hahaha,,mesti kowg nk twu an spew owg tuu,,ney ha dy,,
Photobucket
,,haa,,da twu an kowg,,
oke laa,,tu jew cte tuk riniey,,
segala kesilapan harap dimaafkan,,
shida,,jage domo ak tu aw,,
k,,wassalam (:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

message 4you.....

assalamualaikum....
awk..sy mnx maaf sgt2..sy twu sy sala...sy mmg bodoh..
sy ta pkkn prsaan awk...
sy twu awk sdey sgt2...
hmmm....
ble sy bce diary awk..
sy ase sebe sala sgt2 ng awk..
sy mmg bOdOH!!
bOdoh y teramat2 bODoh...
sy sEdar pe y sy wt sume uh sala...
p an...
sejujur ny sy mmg sygkn awk,sy mmg rndukn awk..
sy tatw sbgai ap..p cbe la anggp sbgai kwn..ky..
hmmm...
sy hrp awk maafkn sy...
ky...
kite kwn smpy ble2...sy nk sgt kwn ng awk..sy tank musoh ng sape2...ky...
wassalam..
syg awk....